 |
CANNONDALE ONBIKE LTD. |
 |
|
Cannondale gene yapacağını yaptı ve sadece 250 adet üreteceği ONBIKE LIMITED modelini piyasaya sundu.
Kolleksiyon niteliğindeki bu bisiklet için Avrupa'ya 99 adet,ülkemize de 3 adet ayrılmış.
4999 €'dan satılacak bisiklet her yönü ile apayrı. Lefty ön maşa,righty arka maşa (sol alt çatal borusu yok) ve sele ile arka göbek arasındaki borusu da bulunmamakta.Yani en az malzeme kullanarak gene sürüş yapılacağını gösteren ilginç bir tasarım ile karşınızda.
Buna benzer bir tasarım 3 sene önce çıkarmışlardı zaten ama bu sefer sele borusunun arka üçgene bağlantısını da çıkarmışlar.. Eee ne de olsa teknoloji ilerliyor değil mi?
Cannondale kullanıcıları farklı tasarımı sever,bu tasarımda zaten sanırız en çok Fun'ları sevindirecek, Lefty'i righty'i ve Simon'u anlamayanların ise iyice kafasını karıştıracak.
İşte bisikletten kareler..

Genelde kendi tasarımlarını gene kendi parçaları ile (maşa,aynakol,gidon,göbek,pedal vs.) tamamlayan marka,diğer parçalarını da piyasada kabul görmüş iyi markalardan toplamışlar.
Schwalbe'den lastik,Sram'dan dişli sistemleri (9'lu sistem ve göbek içinden),frenlerde Avid Code, selede Fizik Aliante ve Thomson'dan da sele borusu temin edilmiş.
Boyut olarak Medium ve Large seçenekleri mevcut iken böyle bir konsept bisiklet için ise Mat siyah renkten başka seçenek konmamış.
Almak isteyenler sadece 3 tane kontenjan için Delta Bisiklet ile irtibata geçebilirler.
Bu sayfa 348 kez görüntülendi

|